Martijn Colenbrander

Appeladvocaat is opgericht door Martijn Colenbrander, specialist op het gebied van het arbeidsrecht. Hij is in 2002 afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen in Nederlands Recht, met als specialisatie Bedrijfsrecht. Na zijn studie heeft hij 2,5 jaar als bedrijfsjurist gewerkt, waarbij de nadruk lag op het arbeidsrecht. In de periode van 2004 tot 2009 was hij als arbeidsrechtjurist werkzaam bij Interpolis.

Martijn heeft de postdoctorale opleidingen Beroepsopleiding voor Bedrijfsjuristen en de Postacademische leergang Arbeidsrecht met succes afgerond. Sinds 2009 is hij advocaat en heeft hij zijn arbeidsrechtpraktijk verder uitgebouwd bij een van de grootste advocatenkantoren in Noordoost-Nederland.

Naast werk en gezin houdt hij zich veel bezig met sport. Van oudsher als teamspeler (voetbal) beoefent hij nu vooral individuele sporten (hardlopen, wielrennen, windsurfen). Het enthousiasme, de doelgerichtheid en gedrevenheid in de sport komen ook terug in de wijze waarop hij zijn zaken behandelt.

Martijn Colenbrander